RGHI Fellows' Symposium and Leadership Development Programme

AGENDA



14 th February 2023					
Time	Length	Activity	Lead		Description
All day		Arrival			
18:00		Dinner/drinks			
15 th February 2023		1			
Time	Length	Activity		Lead	Description
9:15 - 9:30	15 min	Coffee/tea			
9:30 - 9:45	5 min	Welcome	Dave		Welcome from RGHI
	10min	Opening and round table intros	Robert		Brief introduction to all and overview of agenda
9:45-10:45	1 hr	Fellows presentations (2)	Time zone	Lead	
		presentations (2)	Turkey	Ian Ross	Introduction activity for fellows to hear about each
			Melbourne	Julie Hennegan	other's research projects
10:45 - 11:15	30 min	Tea break			
11:15 – 12:45	1.5 hr	Fellows presentations (3)	Kenya/ Turkey Turkey	Sheillah Simiyu Max Eyre	3 x 30min (15m to present and 15m Q&A)
			Turkey/ Bangladesh/ SA	Rehnuma Haque	
12:45 - 13:45	1 hr	Lunch			
13:45 - 15:00	1 hr	Fellows presentations (2)	UK Turkey / Ghana	Mandi Tempo Sitsofe Gbogbo	2 x 30min (15 to present and 15 for discussions)
15:00 - 15:30	30 min	Tea break			
15:30 – 17:00	1.5 hr	Fellows presentations (3)	Turkey Turkey Turkey	Liz Thomas Fanta Gutema Giorgia Gon	3 x 30min (15 to present and 15 for discussions)
18:00		Dinner	All		

RGHI Fellows' Symposium and

Leadership Development Programme

AGENDA

Reckitt Global Hygiene Institute

16 th February 2023						
Time	Length	Activity	Lead	Description		
09:30 - 10:30	1 hr	Fellows self- identify peer networking sessions		Based on Wednesday's presentations, fellows follow up with each other to discuss research		
10:30 - 11:00	30 min	Tea break				
11:00 - 12:00	1 hr	Thematic group discussions	Robert	Fellows gather in thematic groups to discuss their research and gather new perspectives		
12:00 - 13:00	1 hour	Lunch				
13:00 - 15:00	2 hrs	Leadership Session	Consultant	Programme introduction Presence and the art of listening Creating psychological safety		
15:00 - 15:30	30 min	Tea break				
15:30 - 17:00	1.5 hr	Leadership Session	Consultant	Insights Discovery Personality Profile		
	5 min	Closing / Logistics	Meriel/Jamie	Logistics		
18:00		Dinner	All			

RGHI Fellows' Symposium and

Leadership Development Programme

AGENDA

Reckitt Global Hygiene Institute

17 th February 2023								
Time	Length	Activity	Lead	Description				
9:00 - 12:30	3.5 hrs	Leadership Session	Consultant	What is Leadership? Leading V Managing Levels of Leadership Personal Branding				
All day		Departures						